Novi Shrek stigao na OMV

ČETVRTI i ujedno posljednji animirani film o avanturama divovskog zelenog ogra imat će premijeru u Hrvatskoj 27. svibnja, a tom prilikom je na OMV benzinskim servisima u Hrvatskoj organizirana nagradna igra.

"Shrek uvijek i zauvijek" naziv je novog filma sa Shrekom i moto nagradne igre koja traje do 4. kolovoza. Za kupnju od 150 kuna na OMV benzinskom servisu ili za bilo koji VIVA proizvod u iznosu od najmanje 35 kuna, uključujući premium pranje automobila ili posebnu promotivnu prodaju, kupac dobiva naljepnicu koja se lijepi na kupon za igru. Također dobiva i ukras za olovku s likovima iz Shrek filma. Za skupljenih osam naljepnica, kupac dobiva Shrek čašu i kupon ide u završno izvlačenje, koje će se održati 20. kolovoza. Kupci imaju prilike osvojiti 600 Shrek MP3 playera i jednotjedno bajkovito putovanje u Orlando na Floridi za četiri osobe.

Na OMV-ovoj web stranici, posjetitelji mogu naći smiješne e-razglednice sa Shrekom. Također mogu sudjelovati u natjecanju najboljih fotografija i osvojiti ekskluzivno gledanje filma u kinu sa svojim prijateljima ili Shrek MP3 playere.

Pročitajte više