VIDEO VW Polo GTI je pun pogodak za sve željne užitka u vožnji

 Foto: Volkswagen

VW POLO u GTI izdanju na tržište dolazi kao odgovor na Renault Clio RS, ali i nadolazeću Fiestu ST koja će biti pravi trkač.
 
Ako ste se ikada pitali kako je voziti novi Polo u najjačem i najprestižnijem izdanju, ovaj video će vam pružiti potpun uvid. Pokretan 2.0 TSI benzincem od 200 KS i 320 Nm u maksimumu, Polo GTI je vrlo ozbiljan automobil. U kombinaciji DSG mjenjača uhvatit će 100 km/h 6,7 sekundi i postići maksimalnih 247 km/h. 
 
 
Više od toga iz Wolfsburga zasad ne nude, kad je u pitanju novi Polo. No vrlo je izgledna i još brutalnija R izvedba koju bi trebala pokretati lagano prigušena verzija motora TSI iz Golfa R, gdje daje 310 KS. 
 
Ako vas je Polo GTI zaintrigirao, znajte da bogata standardna oprema uključuje 17-inčne naplatke, Fron Assist sustav te putno računalo i audiosustav s 8-inčnim središnjim zaslonom. Naravno, sportska sjedala s prepoznatljivim uzorkom se podrazumijevaju, kao i kožom obložen upravljač. A ako je DSG mjenjač obavezna opcija start je na nešto manje od 170.000 kn. 
 

Pročitajte više