Kako se Jessica Alba dovela u seksi formu za "Sin City 2"

Foto: Screenshot YouTube

DUGO očekivani nastavak Sin Cityja stiže u kina, a svijet je opet poludio za prezgodnom Jessicom Albom!
 
Lijepa glumica provela je puno vremena pripremajući se za ulogu striperice, a njena osobna trenerica i instruktorica plesa, Jennifer "JJ Dancer" Johnson, otkrila je sve detalje.
 
Jessica je dnevno provodila dva do pet sati trenirajući s JJ, koja je ujedno i osmislila sve plesne pokrete u filmu te pomogla glumici da se opusti i izgleda iznimno senzualno. 
 
Nekoliko mjeseci prije početka snimanja započeli su plesni kardio treninzi u trajanju od 60 do 90 minuta. Prvih pola sata sastoji se od puno mrdanja guzom, hip-hop pokreta, čučnjeva i okretanja. Nakon toga prelazimo na ruke pa vježbamo koristeći elastične trake - odličan komad opreme koji će te izmoriti u samo 10 minuta. Poslije ruku, red dolazi na noge i guzu za koje nam trebaju utezi i udobna podloga za vježbanje. Za kraj radimo vježbe za mišiće na podu ili s loptom.
 
Ako želiš lijepo oblikovano tijelo poput Jessicinog, ples je odličan izbor. Takav trening učvrstit će sve kritične zone, podignuti guzu i zategnuti trbušne mišiće dok se zabavljaš uz omiljenu glazbu! 
 

Pročitajte više