Trening i dijeta prelijepe Cheryl Cole

Foto: Marie Claire
 
PRELIJEPA pjevačica izgleda savršeno bez obzira nalazi li se na crvenom tepihu, pozornici ili plaži, a sad znamo i kako joj to uspijeva!
 
Cheryl ima ženstveno oblikovano, čvrsto tijelo koje održava zdravim načinom života. Dobro sastavljen raspored sadrži vrijeme za spavanje, tjelovježbu i satove plesa.
 
SPAVANJE
 
Čvrst san bitan je za obnavljanje tijela nakon napornih treninga i koncerata, a Cheryl spava oko 9 sati dnevno.
 
TRENING
 
Dva sata dnevno izdvojena su za vježbanje. U tim trenucima Cheryl ne voli ometanje, i sve što joj je potrebno su glasna glazba i kardio vježbe. Tako se, osim što održava vitku figuru, rješava i stresa. Osim kardio treninga, tu su i brojni trbušnjaci te vježbe za sitne mišiće nogu jer pjevačica želi vitkije noge. 
 
 
PLES
 
Plesanjem ćeš sagorjeti oko 7 kalorija u minuti, pa slijedi pjevačičin primjer i upiši tečaj plesa ili stavi omiljenu glazbu i smisli ludu koreografiju. Cheryl vjeruje kako je uspjela smršavjeti upravo zahvaljujući dugim plesnim treninzima.
 
DIJETA
 
Cheryl voli jesti, pa nikad ne isprobava rigorozne dijete. Trudi se imati redovne obroke i izbjegavati nepotrebne masnoće. 
 
- za doručak najčešće jede omlet od dva bjelanjka
 
- za ručak voli piletinu na žaru s grahom
 
- večera je najčešće prije 18 sati, a sastoji se od morskih plodova, salate, jogurta, pečenog krumpira, bobičastog voća ili musli pločice.
 
Zgodna pjevačica izbjegava alkohol, no povremeno popije čašu vina. Trudi se svaki dan popiti najmanje dvije litre vode te jesti puno svježeg voća i povrća.
 
Cheryl nije jako visoka, pa se svaki kilogram viška brzo primijeti. Njena dijeta i trening nisu teški i komplicirani, a uz malo volje i upornosti i ti možeš imati tijelo iz snova.

Pročitajte više