Chris Hemsworth trolao brata za rođendan: Nadam se da ćeš se konačno dovesti u formu

PODVALE među braćom ne staju ni na rođendane. Chris Hemsworth svom je mlađem bratu Liamu uputio neobičnu čestitku na Instagramu. Objavio je tri njegove fotografije, između ostalog i onu na kojoj Liam pozira bez majice i pokazuje isklesani torzo, pa napisao: "Sretan rođendan, Liame. Nadam se da ćeš se ove godine konačno dovesti u formu i pobrinuti za sebe."

Dodao je i da mu, u znak pomoći, poklanja obiteljski popust od 10 posto na Centr članarinu. 

"Volim te", zaključio je.

"Stvarno to cijenim, prijatelju. To je samo poticaj koji sam trebao da nastavim svoje fitness putovanje", odgovorio je Liam bratu. 

Naravno, sve je ovo bila samo šala jer Liam gotovo uopće ne zaostaje za režimom starijeg brata. Redovito trenira, a prijatelj s kojim vježba je jedan od najizdržljivijih sportaša u Velikoj Britaniji, Ross Edgley.

Podsjetimo, neki od nedavnih Chrisovih projekata su filmovi Extraction 2, biografski film o Hulku Hoganu i Thor: Love and Thunder. Za njih je impresivno isklesao tijelo. Svaki dan jede između osam i deset obroka bogatih proteinima, a njegov dvojnik Bobby Holland Hanton našalio se kako postaje sve teže pratiti napredak zvijezde Osvetnika. Početkom 2019. predstavio je aplikaciju za vježbanje Centr koja sadrži sve što vam je potrebno za postizanje rezultata: plan vježbanja, recepte za pravilnu prehranu i vježbe disanja te opuštanja.

Pročitajte više