Evo kako se Lamorne Morris pripremao za ulogu u filmu Bloodshot

LAMORNE Morris je samo tražio ispriku da se vrati u kondiciju kada je prihvatio ulogu ekscentričnog programera Wilfreda Wigansa u novom akcijskom blockbusteru Bloodshot u kojem glumi uz Vina Diesela.

“Imao sam nekoliko kilograma viška, a zbilja ne želite biti ona osoba koja se pojavi na snimanju akcijskog filma s trbuščićem”, izjavio je Morris, najpoznatiji po ulozi Winstona u humorističnoj seriji Nova cura (New Girl).

“Također nisam znao što mogu očekivati od Vina i htio sam biti maksimalno pripremljen”, rekao je Morris.

Film prati Raya Garrisona kojeg je utjelovio Vin Diesel, a kojeg ubiju tijekom jedne misije i potom ožive kao cyber vojnika s posebnim moćima. Budući da je film napravljen kao franšiza i da Morrisov lik trenutno ima otvorena vrata za povratak u potencijalnim nastavcima, Lamorne nije htio ništa prepustiti slučaju.

Odmah nakon što je dobio ulogu, Moriss je otišao u teretanu Ultimate Performance u Los Angelesu i našao se s osobnim trenerom Eddijem Barutom koji mu je pomogao da naprave plan za povećanje mišićne mase i elastičnosti. Po pričama nekih svojih kolega, Moriss je znao da je Baruta prava osoba za ostvarenje njegovih ciljeva. Trening su započeli programom za cijelo tijelo koji je koristio supersetove i složene vježbe da bi izgradio snagu i povećao izdržljivost.

“Prvih par treninga nisam uspio završiti”, prisjetio se Morris i dodao da je za one stvari koje su mu išle najgore nabavio utege i potrebnu opremu i dodatno ih vježbao kod kuće.

“Kasniji dolasci u teretanu, kada sam mogao bez problema izvesti te vježbe, bili su motivirajući.”

Baruta je treninge kombinirao s ostalim svakodnevnim aktivnostima koje je Morris imao, poput trčanja ili košarke. Čak su i duže šetnje bile upisane u program da bi se izvukao maksimum iz treninga.

Naravno, budući da do tjelesne promjene ne može doći bez promjene prehrane, Baruta i on prošli su kroz način na koji se Morris hrani i napravili novi plan te izbacili određene namirnice koje je Morris konstantno konzumirao. 

“Čim smo počeli, znao sam da ću ostati bez hamburgera i krumpirića. No nisam imao pojma koliko masti je u indijskim oraščićima, a njih sam znao jesti po vrećicu dnevno, uvjeren da je to zdravo”, objasnio je glumac.

Otkako je počeo s novim režimom, glumac je smršavio oko 18 kilograma, a svaki dan se dodatno poboljšava.

“Konačno kad pogledam u ogledalo, vidim nekoga tko bi mogao biti akcijska zvijezda”, zaključuje Morris.

Pročitajte više