Frajeri, uskočite u top formu: Top 10 mišića koje žene obožavaju

Foto: Shutterstock

SVE žene vole muškarca sa six-packom. No, to nije jedini dio tijela koje promatraju na plaži, u teretani ili krevetu. I dok svaka žena ima druge favorite, ovih 10 je pri vrhu svake liste.

Six-pack

Možeš imati bicepse veličine košarkaške lopte, no ako imaš malo sala na trbuhu, nekima ipak nećeš biti materijal za vezu. Danas to ženama znači da ćeš za 10 godina biti debeo i lijen, pa se potrudi lijepo oblikovati svoj trbuh!

Snažne podlaktice

Žene vide snažne podlaktice, odmah pomisle kako možeš baš sve: Obraniti se od napadača, izgraditi kuću te ih čvrsto zagrliti. Zavrni rukave i pokaži lijepo oblikovane ruke!

Dobra stražnjica

Baš kao i dečki, i žene vole škicnuti dobru guzu.

Široka leđa

Široka leđa ključan su dio savršenog V-oblika tijela. "Kad su nas muškarci trebali braniti od mamuta, tražile smo one koji su nas fizički mogli zaštititi.", kaže seksologinja Pega Ren.

Lijepo oblikovana ramena

Uz snažna leđa, bitno je oblikovati i ramena kako bi se dobio skladan izgled.

Čvrsti listovi


Ako muškarac izgleda kao da može podignuti sto kila bez problema, no ne i kao da može trčati, izgleda vrlo neproporcionalno.

Velika prsa

"Žene vole tvoja prsa isto koliko i vlastita.", kaže Emily Dubberley, seksologinja iz Velike Britanije. "Diranje, ljubljenje i lizanje muških prsa gotovo je svim ženama vrlo uzbudljivo."

Veliki bicepsi

Časopis "Cosmopolitan" proveo je anketu u kojoj su došli do saznanja da se 1 od 5 žena "potpuno rastope" kad vide lijepo oblikovane bicepse.

Snažna bedra

Ne preskači dan za noge u teretani, žene obožavaju lijepo oblikovana bedra!

 

Pročitajte više