Glumica izgubila 23 kilograma pa pozirala u bikiniju

AMERIČKE zvijezde kao da se natječu u pronalaženju što kreativnijih načina da motiviraju ljude da sudjeluju u predsjedničkim izborima.

Tako je zvijezda filma Hairspray, Marissa Jaret Winokur, tom prilikom odlučila ponosno pokazati novu liniju. Naime, glumica je izgubila impresivna 23 kilograma te je pratitelje na Instagramu počastila fotografijom u bikiniju, sve to kako bi potaknula obožavatelje da glasaju na izborima.

Pozirala je uz glasačku kutiju u Los Angelesu i to odjevena u bikini ukrašen prepoznatljivim zvjezdicama i bojama zastave SAD-a, a uz svoj outfit je uskladila i ukras za kosu u istim nijansama.

Podsjetimo, Winokur, koja je preživjela rak vrata maternice, počela je vježbati preko Zooma s trenerom iz Los Angelesa Keithom Anthonyjem. Također je unijela promjene u prehranu.

"Šest mjeseci kasnije izgubila sam gotovo 23 kilograma. Bili smo ovdje i ranije", napisala je Winokur, osvrćući se na svoj gubitak od gotovo 30 kilograma tijekom 2012. godine.

Na takvu promjenu životnih navika ju je potaknula pandemija koronavirusa jer je shvatila da zbog svojih zdravstvenih problema, ali i viška kilograma, pripada rizičnoj skupini. Kako kaže, želi se osjećati kao da radi nešto kako bi barem djelomično smanjila rizik.

Pročitajte više