Hulk Hogan riješio se jedne nezdrave navike i skinuo 18 kilograma

Foto: EPA

NAKON što je shvatio da ga alkohol čini agresivnim, Hulk Hogan se odlučio promijeniti. Prije šest mjeseci ostavio se alkoholnih pića, što ga je dovelo do gubitka 18 kilograma.

"Uopće ne pijem alkohol. Ne pijem ništa osim vode. Umorio sam se od toga što sam radio da se otupim zbog poslovnih i osobnih problema", rekao je za Men’s Health.

Nekad najpopularniji kečer na svijetu otkrio je da bi prije meča popio tri piva i dva paracetamola, dok bi se nakon meča počastio s još 12 piva.

"U 10 do 12 godina sam prošao kroz 25 operacija. Jedna operacija leđa se zakomplicirala i pretvorila u njih 10. Trebalo mi je zamijeniti oba koljena i oba kuka. Imao sam i nekoliko operacija lica jer mi je nekoliko puta slomljena očna duplja. Moje tijelo se počelo isključivati", tvrdi.

Prema Hoganu, to su iskustva koja su ga potaknula da promijeni životni stil.

"Nije lako nositi toliku tjelesnu težinu. Kada sjedite, ne krećete se i ne hrvate svaku večer, lako se udebljati", kaže.

Danas doručkuje šalicu jogurta, bananu i organsku kavu, dok se njegov ručak obično sastoji od proteina poput piletine, odreska ili sirove tune. Isto vrijedi i za večere kada unosi samo proteine. Ali voli se počastiti organskim kolačićima.

"Šećer sam odmah eliminirao jer sam shvatio da mi uzrokuje upalu zglobova. Osjećam se sjajno, osjećam se živo", poručio je.

Pročitajte više