Kuhar slavnih u izolaciji skinuo 31 kilogram, nada se da će istrčati prvi maraton

CHEF Art Smith nije ni sanjao da će mu pandemija promijeniti život. Naime, ovaj kuhar koji godinama surađuje sa zvijezdama, između ostalog i s Oprom Winfrey, od veljače je skinuo gotovo 35 kilograma zahvaljujući obiteljskom prijatelju.

Prije povratka u Argentinu, Lucas Cancelier, igrač ragbija i trener, stao je u Floridi kako bi posjetio Smitha, a zbog zdravstvene krize tu se i zadržao. Chef mu se otvorio o višu kilograma koje ne može skinuti pa se Cancelier ponudio pomoći.

"Rekao je da nešto iskušamo. Osmislio mi je rutinu vježbanja. Zbog zatvaranja teretana smo kupili neke jednostavne dodatke kao što je podloga za jogu i krenuli raditi", otkrio je Smith za Today.

Pod stručnim vodstvom promijenio je navike i krenuo na put mršavljenja. Imao je 150 kilograma, a tri mjeseca kasnije teži 119 kilograma.

Smith je prošlog mjeseca napunio 60 godina, a sada pod kontrolom drži dijabetes tipa 2 i krvni tlak koji mu je godinama bio previsok.

"Želim zahvaliti Lucasu koji je vjerovao u mene i spasio mi život", kaže ovaj chef koji se nada da će uskoro imati priliku istrčati svoj prvi maraton.

Podsjetimo, kuhar je 2011. skinuo preko 50 kilograma, ali je tri godine kasnije vratio 25. Sada je konačno opet u formi.

Pročitajte više