Longoria se u petom desetljeću hvali trbušnjacima kakve bi željele i upola mlađe dame

NAKON rođenja sina Santiaga slavnu holivudsku glumicu Evu Longoriju mnogi su prozivali zbog viška kilograma. No ona se nije obazirala na zločeste komentare.

"Prvih šest mjeseci nisam ni pomišljala na vježbanje, samo sam uživala u bebi i majčinstvu. Nije me bilo briga što će drugi misliti. Dala sam vremena svome tijelu da se oporavi od svega i nije mi žao", izjavila je jednom prilikom lijepa glumica.

Ubrzo je dokazala da je upravo to bio pravi pristup. Umjesto da se trudi ostvariti nerealna i nametnuta očekivanja društva, Longoria je osluškivala vlastito tijelo i njegove potrebe. Sada, nešto više od dvije godine nakon porođaja, glumica se može pohvaliti senzacionalnom linijom na kojoj joj zavide i upola mlađe dame.

Ovog puta je pozirala u uskom sportskom kompletu, tajicama i sportskom grudnjaku, koji su u prvi plan stavili upravo njezinu vitku liniju i isklesane trbušnjake. Još jednom je dokazala da i u 46. godini mami uzdahe.

Vatrena Latinoamerikanka je vitku liniju vratila zahvaljujući upornosti, redovitom vježbanju i pravilnoj prehrani, a imala je i pomoć osobnog trenera.

Upravo je njezin trener Grant Roberts jednom prilikom otkrio da Eva nije fokusirana isključivo na traku za trčanje. Dapače, puno više pozornosti posvećuje dizanju utega. To je efikasan način za povećanje mišićne mase i ubrzanje metabolizma, a veća mišićna masa troši više kalorija pa rezultati neće izostati. Osim toga, glumica jutro voli započeti jogom, a pomno planira i jelovnik koji uključuje puno vode, proteine, zdrave masti, omega-3 masne kiseline, vlakna, vitamine i minerale.

Zahvaljujući odličnim rezultatima obožavatelji je redovito časte komplimentima na račun izgleda. Ipak, njezine česte objave fotografija i snimki iz teretane izazvale su i brojne negativne komentare. Naime, pojedinci su zaključili kako se "nepotrebno forsira", da "muškarci nisu psi i ne vole kosti" te da je zgodna glumica "premršava".

No Longoria ne skriva da je tuđe mišljenje ne zanima te se čini kako je svojim izgledom zadovoljnija više nego ikad.

Pročitajte više