Mladenka se želi riješiti kume koja ne želi smršavjeti uoči vjenčanja

Foto: 123RF

POZNATO je da mladenke uoči vjenčanja često imaju neobične, a ponekad i bizarne prohtjeve. Tako se jedna mladenka odlučila riješiti kume koja ne može ili ne želi smršavjeti. 

Naime, na Redditu je jedna njena prijateljica objavila pitanje je li to u redu.

“Upravo sam u baru s prijateljicom koja se uskoro udaje. Za kumu je odabrala djevojku koja joj je prijateljica već deset godina, ali ima želju da na fotografijama sve njene prijateljice budu u formi pa traži da narednih mjeseci smršave”, pojasnila je autorica pitanja.

Međutim, problem je nastao kada je kuma odbila početi vježbati i nastavila voditi nezdrav životni stil.

“Prijateljica sada ne želi da joj ona više bude kuma, čak ni da se uopće pojavi na vjenčanju. Je li grozna osoba?” upitala je i izazvala žustru debatu u kojoj se ipak većina složila da to nije u redu.

“Da, glupo je pitati prijateljicu da ti bude kuma pa joj uvjetovati da smršavi, a posebno je bezobzirno na kraju je uopće ne pozvati na vjenčanje”, napisala je jedna osoba.

“Užas. Takva osoba mi više ne bi bila prijatelj”, dodaj druga.

“Ne biraš goste prema tome kako izgledaju. Biraš ih jer su ti obitelj, dobri prijatelji, vole te i podržavaju. To je nešto o čemu bi više trebala naučiti tvoja prijateljica”, savjet je treće osobe koja se uključila u raspravu.

Pročitajte više