Nekadašnja holivudska seks bomba to je i danas, a ovo su njezine tajne

Foto: Instagram

GDJE da potpišemo za ovakav izgled u šestom desetljeću?

Zgodna glumica Elizabeth Hurley oduševljava izgledom i s 51 godinom te još uvijek ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mlađe kolegice, a voli ga i pokazivati. A kako i ne bi kad se ima s čime pohvaliti.

Posljednjim fotografijama na Instagramu Elizabeth je oduševila obožavatelje, ne samo ljepotom, već i čvrstim tijelom, a mi vam danas otkrivamo sve tajne njezinog besprijekornog izgleda te upijamo savjete kao spužve.

1. Čaša tople vode

Lijepa glumica svako jutro na tašte popije čašu tople vode, za koju je poznato da poboljšava rad metabolizma te potiče probavu.

2. Voda tijekom cijelog dana

Glumica baš uvijek sa sobom nosi bočicu vode, kako nikada ne bi osjetila dehidraciju, a time i posljedice na svojem tijelu.

3. Prerađena hrana

Za smeđokosu zavodnicu poznato je da ne jede prerađenu hranu, ugljikohidrate i šećer te ne konzumira gazirana pića i alkohol. To jest većina "zabavne" hrane, no s obzirom na to da ćete se teško odreći baš svega, barem pazite da većinu vremena jedete što zdravije i kvalitetnije.

4. Brzo hodanje

Elizabeth i dan danas često ističe kako ne voli vježbanje pa umjesto odlazaka u teretanu, radije bira brzo hodanje u trajanju od 30-ak minuta. Tako sagorijeva kalorije, izbacuje toksine iz tijela te ga učvršćuje, a kada dođe doma, obavezno napravi nekoliko serija trbušnjaka, i to uz televiziju.


5. Lažni ten

Elizabeth priznaje kako čak i ona ima dane kada nije zadovoljna svojim izgledom, a tada se poslužuje ovim beauty trikom - proizvodima za samotamnjenje. Oni vizualno sužavaju tijelo, pa se momentalno osjeća bolje.

6. Juha od povrća

Kada ima dane u kojima je stalno napada glad, Elizabeth u hladnjaku ima domaću juhu od povrća za kojom poseže u takvim trenucima. Priznaje kako ponekad pojede i do 6 tanjura.

Pročitajte više