Ovim slavnim damama na mišićima zavide i muškarci

Foto: Instagram

NAKON što je Jennifer Lopez prošloga tjedna objavila fotografiju na kojoj je pokazala snažne bicepse, cijeli svijet bruji o mišićavim ženama. Sve donedavno dizanje utega i jačanje mišića smatralo se muškim sportom, a od žena se očekivao nježniji izgled.

To se sada promijenilo i sve veći broj žena u posljednje vrijeme ponosno pokazuje mišiće. Neke slavne žene redovito objavljuju fotografije i videe s treninga te tako inspiriraju svoje pratitelje. 

Halle Berry

Holivudska glumica postala je prava fitness inspiracija. Kune se u učinkovitost ruskog zvona uz koje redovito trenira: ''Možete ga ljuljati, podizati, gurati, bacati, raditi čučnjeve, hodati, trčati i istezati se uz pomoć tog dodatka.''

Jessica Biel

''Ako o meni nešto možete doznati iz mog izraza lica, to je da sam ozbiljna kada je fitness u pitanju'', napisala je Jessica Biel. Njezin trener Tyler English otkrio je za časopis Shape da i ova glumica voli vježbati uz pomoć ruskog zvona.

Angela Bassett

Ako želite ramena poput glumice Angele Bassett, morate u svoju rutinu uvrstiti zgibove i vježbe s ruskim zvonom te ih ponavljati dva do tri puta tjedno.

Kate Hudson

Omiljena aktivnost glumice Kate Hudson je pilates koji prakticira i tijekom trudnoće. 

Jennifer Garner

Ova glumica voli od svega po malo. Vježba uz pomoć težine vlastitog tijela i trake za otpor, ali i diže utege.

Pročitajte više