Popularni glumac radio je 500 sklekova u danu kako bi skinuo deset kilograma

Foto: YouTube screenshot

GLUMAC Mark Ruffalo nedavno je dobio prilično izazovan angažman. U seriji I Know This Much Is True utjelovio je jednojajčane blizance Thomasa i Dominicka. Dvojica braće vode različit životni stil pa je Thomas, osim što ima šizofreniju, puno krupniji. 

Producenti su odlučili da će Ruffalo prvo snimiti sve scene u kojima se pojavljuje Dominick. Morao je skinuti 10 kilograma, a da bi što lakše ostvario taj cilj, radio je 500 sklekova dnevno prvih 17 tjedana snimanja.

“Jednog dana sam ga nazvao i upitao bi li mogao napraviti 50 sklekova. Odmah je došao i napravio ih 35. Bio je bez daha. Pušio je, borio se da dođe do zraka, a vena na vratu mu je pulsirala. Završili smo scenu pa sam ga zamolio da ih proba napraviti još 50 i tako je sve krenulo”, kazao je producent serije Derek Cianfrance u intervjuu za The Wrap. 

Ruffalo se podvrgnuo i ekstremnoj dijeti te nije unosio u tijelo više od tisuću kalorija. Drastično je smršavio.

“Bio je malo gladan. Doručkovao je bjelanjke i izgladnjivao se. Nije smio jesti tri sata, a onda bi pojeo proteinsku pločicu koja je imala 120 kalorija”, prisjeća se Cianfrance.

Onda se za ulogu Thomasa morao udebljati 15 kilograma.

“Dobiti kilograme bilo je stvarno izazovno. Nisam to očekivao. Mislio sam da je zabavno jesti, ali kad se na to morate tjerati, gubi se čar“, izjavio je Ruffalo tijekom nedavnog intervjua. 

Pročitajte više