Trener je postao viralan na TikToku jer demonstrira vježbe za bolji seks

FITNESS model Patrick Thoechterle pronašao je način da spoji dvije omiljene stvari - tjelovježbu i seks, a rezultat je privukao prilično veliku pažnju.

Thoechterle dijeli vježbe koje su osmišljene tako da pomognu da postanete bolji u krevetu. Jedan od njegovih najgledanijih isječaka je onaj u kojem demonstrira rutinu pokretljivosti, za koju tvrdi da će "poboljšati seksualnu igru". U njoj je izveo četiri pokreta: otklon za leđa, dvije varijacije vježbe za otvaranje kukova i podizanje noge u sjedećem položaju. 

@patrick_toechterle

BETTER SEX 🔞#fy #fyp #foryou #foryoupage #ukfit #uktiktok #ukfitfam #hipmobilityexercise #hipmoves #hipmobilitywork #onlinecoach #ukfitness #fittok

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

Iako možda sve to radi samo zbog popularnosti, stručnjaci časopisa Men’s Health kažu da uopće ne griješi. Istezanje i pokretljivost važni su za održavanje zdravog i kvalitetnog spolnog života. Temeljne vježbe, poput sklekova, čučnjeva i iskoraka, pojačat će snagu donjeg dijela tijela i raspon pokreta, dok vježbe za kukove povećavaju snagu za položaj kauboja, odnosno kaubojke. Spomenimo još i da je HIIT trening izvrstan za opću izdržljivost. 

Pročitajte više