Victoria Beckham upravo je otkrila kako održava formu i prilično je intenzivno

Foto: Instagram

BIVŠA članica grupe Spice Girls, a danas modna dizajnerica, Victoria Beckham, uspjela je zadržati vitku figuru zahvaljujući tome što je vrlo disciplinirana kad su u pitanju prehrana i tjelovježba.

Dan počinje ustajanjem u 5:30 sati, a u 6 već trči na traci sedam kilometara. Miješa nekoliko stilova: brzo hodanje po uzbrdici, joggiranje i trčanje.

“To je jedino vrijeme u danu kad gledam televiziju pa se tome veselim. Treba mi 45 minuta da završim”, otkrila je za The Guardian’s Weekend magazine.

Nakon toga slijede vježbe za noge, ruke i core koje izvodi uz osobnog trenera. 

“30 minuta treniram noge, 30 minuta ruke, a onda radim puno plankova i sličnih vježbi za core”, dodala je 44-godišnjakinja koja je i majka četvero djece.

“Očekujem puno od svog tijela. Imam 44 godine, četvero djece, puno radim, putujem. Da bi to sve funkcioniralo, moram se zdravo hraniti i vježbati”, pojasnila je.

Beckham vježba svaki dan u tjednu, osim kada putuje, ali upravo zbog toga nastoji poslovna putovanja učiniti što je kraće mogućima. 

“Tada sam doista fokusirana na posao i trudim se što više napraviti u kratkom roku i vratiti doma”, ističe.

Beckham ujutro obavezno pije jabučni ocat, a nakon toga slijedi zeleni smoothie, zdjelica žitarica ili kajgana s dimljenim lososom. Voli povrće, posebno brokulu, grah i grašak i obično ih konzumira uz ribu.

Za Vogue UK već je ranije rekla da je iz prehrane izbacila mlijeko i sir te vjeruje da je to tajna njenog mladolikog izgleda.

“Trening me priprema za dan, pročisti mi um i dobivam puno ideja. Tad ne koristim telefon, nisam s djecom, ni s Davidom, doslovno sam sama i to me čini snažnijom”, zaključila je za The Guardian.

Pročitajte više