Beogradski restoran u ponudi ima burger od 2 kile. Ako ga pojedete, ne plaćate ništa

Foto: Instagram/Smasher&Co.

VEĆ SMO pisali o karlovačkoj pizzeriji koja daje 1000 eura ako pojedete metar pizze, a sada smo pronašli sličan izazov u susjednoj Srbiji.

>> Karlovačka pizzeria daje 1000 eura ako pojedete metar pizze. Išli smo probati

Riječ je o burgeru od 2 kilograma koji je dio ponude u beogradskom restoranu Smasher&Co. Inače košta 4 tisuće dinara ili oko 34 eura, a ako ga uspijete pojesti cijelog u sat vremena - kuća časti i ne plaćate ništa.

Neki su ga uspjeli pojesti i za 20 minuta

Burger se sastoji od ogromnog peciva s rupom u sredini, u koju kasnije ide pomfrit, a od sastojaka u burgeru su još i iceberg salata, njihov poseban burger umak, kiseli krastavci i pljeskavice s cheddar sirom. 

@smasherandco Posetio nas je @Luka Rosandic i probao naš burger od 2kg 😎 Ako #SMASH i ti čekamo te u Bulevaru Vudroa Vilsona 8v, Beograd na vodi AKO GA SAVLADAŠ, KUĆA ČASTI AKO NE, DODJES NAM 4.000 DIN Vreme: 1 sat 🕐 #smasherandco #smasherandcoblegrade #velikiburger #challenge #burger2kg #viral #balkan #serbia #srbijatiktok #goviral ♬ original sound - SMASHER & co.

U sredinu još dolazi pomfrit, koji se obilno prelije otopljenim cheddar sirom i pospe slaninom, a ova kombinacija ukupno ima preko 4 tisuće kalorija. Ovaj je izazov za sada svladalo 20-ak ljudi, a jedan od njih oborio je rekord i burger od 2 kilograma pojeo za 20 minuta.

No ne brinite se, ako vam je burger od 2 kilograma previše, u ponudi imaju i burgere standardnih veličina, razne krumpiriće, pileća krilca, pohani avokado, ali i deserte poput sladoleda, shakeova, malih krafni i cheesecakea s čokoladom.
 

Pročitajte više