Bivša "spajsica" uzrok pomutnje u Formuli 1: Šef Red Bulla zbog nje ostavio partnericu

Screenshot: YouTube

GERI HALLIWELL nedavno je uhvaćena u romantičnoj šetnji sa svojim novim dečkom Christianom Hornerom.

Nagađanja o vezi bivše članice Spice Girls i šefa momčadi Red Bulla traju dugo, a sada su napokon i potvrđena. Međutim, iza slike sretnog para krije se tužna obiteljska drama, piše Daily Mail. Horner je zbog Geri ostavio svoju dugogodišnju partnericu Beverley Allen koja je prije samo šest mjeseci rodila njihovu kći Oliviju.

Geri i Horner u vezi su nekoliko mjeseci, ali britanski mediji pišu kako se ona dugo pokušavala blisko sprijateljiti s njim.

"Uhodila ga je godinama", rekao je jedan Hornerov prijatelj. Jedan član momčadi Red Bulla opisao je situaciju s prošlogodišnje Grand Prix utrke u Velikoj Britaniji. "Bilo je jako čudno. Samo se odjednom pojavljivala svugdje. Nakon utrke Christian je davao intervju i ona je zalutala na snimanje. Uopće nije trebala biti tamo, nitko ju nije očekivao, a odjednom je dobila mikrofon i uletjela u intervju", ispričao je.

Geri i Horner kratko su prekinuli prošlog prosinca kada je on pokušao spasiti vezu s Beverley. S njom je bio u vezi 14 godina. Geri koja, prema svom priznanju, nije do sada imala sreće u ljubavi, svojim prijateljima sada govori kako je Christian "onaj pravi".



"Ona je slatka, ali previše intenzivna, to je njezin problem. S njom sve mora imati neko značenje. Čita jako puno knjiga za samo-pomoć i uvijek je na nekoj ludoj dijeti. Jedino vrijeme kada nije tako luda jest kada je uz svoju kći Bluebell. Odana je majka. Znam da joj je željela podariti brata ili sestru. Kad je završila njezina zadnja veza nakon tri godine bila je razočarana", ispričao je jedan njezin prijatelj.

Jedan od njezinih bivših dečkiju je i pjevač Robbie Williams koji ju je jednom ovako opisao: "Pretvorila se u neku malu demonsku djevojčicu i igrala se s lutkama i setom za čaj. Počela je pričati kao psihotično dijete i imala pogled kao da je opsjednuta. To me stvarno preplašilo.".




 

Pročitajte više