Dečki koji su nakon par pića završili na Tajlandu pokazali fotke: Ovako izgleda "Mamurluk" u stvarnom životu

Foto: Facebook

PIVO s frendovima u kvartu koje se pretvorilo u ludo putovanje na Tajland njegovi protagonisti opisuju kao "istinski ludo iskustvo" iako serija fotografija ne djeluje ni približno ludo koliko biste očekivali. 

Phillip Boyle i njegov prijatelj Jamie Blyth iz Middlesbrougha postali su internetska senzacija nakon što se doznalo da se njihova mirna cuga u kvartu pretvorila u cjelonoćni tulum i let na Daleki istok. Boyle je otkrio za MailOnline Travel da je ludilo trajalo tijekom cijelog dvodnevnog putovanja, a nije baš sve bilo pozitivno.

"Odlazak je bio najteži dio, jer smo obojica bili mamurni, no čim smo stigli na Tajland bacili smo se u provode. Bila je to luda odluka, rezerviranje leta nakon nekoliko rundi piva, no ništa ne žalim, bilo je to istinski ludo iskustvo", ispričao je 33-godišnji direktor jedne tvrtke.

Boyle je povratnu avionsku kartu platio 550 funti, a smještaj u Pattayi ga je koštao još 60 funti. Na put je krenuo samo s malom torbom punom bokserica i majica, pa je brzo shvatio da će neke stvari morati kupiti, poput tenisica. Prilikom izlaska iz jednog hotela dečki su imali neugodnosti.

"Bili smo na recepciji i dogodila se neka zabuna. Neki frajer se uključio u raspravu, nismo imali pojma tko je on. U sljedećem trenutku sam pogledao dolje i shvatio da su tenisice nestale. Vjerojatno je bacio oko na njih i zato je došao do nas", ispričao je.

Boyle nije dopustio da mu to uništi provod, pa je umjesto tenisica obukao crne cipele.

"Došli smo u Bangkok i odlučili kupiti motor, jer su taksiji bili puni. S obzirom na to da nisam mogao na motor bos, iz torbe sam izvukao cipele", ispričao je.

Dvojac je putem Facebooka dogovorio susret sa starim prijateljem Davidom Lambom, koji je u to vrijeme boravio na Tajlandu. U Britaniji su njih trojica zajedno igrali nogomet, Lamb danas živi u Australiji, a na Tajland je došao zbog vjenčanja prijatelja.

"Bilo je lijepo susresti ljude koje poznajemo, bilo je to briljantno putovanje. Isplatilo se to napraviti", zaključio je Boyle, koji se nakon povratka u ponedjeljak posvetio svom poslu.

"Odlazak na Tajland je značio ostavljanje nekih ljudi s kojima surađujem, a to nikad nije dobro. Malo sam u zaostatku, no ne bih mijenjao naše iskustvo za ništa. Jamie ima djevojku, pa mu je bilo malo teže samo uzeti putovnicu i otići. No bili smo samo dva dana, ne dva tjedna, pa se nadam da će biti sve u redu s njima", zaključio je Boyle. 

Pročitajte više