Dijelimo još četiri ulaznice za Massimov sutrašnji koncertni spektakl u Domu sportova!

Foto: PR

JOŠ SAMO jedan dijeli nas od koncertnog spektakla za Valentinovo: u Domu sportova nastupit će Massimo, a pridružit će mu se svjetski poznati gitarist David Rhodes, koji inače svira s Peterom Gabrielom. Rhodes je, između ostaloga, radio i s Kate Bush, Robertom Plantom i Paulom McCarthyjem, a s Massimom je već surađivao na njegovom najnovijem albumu "1 dan ljubavi".
 
Publika će na sutrašnjem koncertu prvi put imati priliku uživati u kompozicijama s novog Massimovog studijskog albuma, a uz hit "Suze nam stale na put", uživat će i u aktualnom singlu "Ispod nekog drugog neba", te pjesmama "Kladim se na nas", "Ne dam grijehu na tebe" i drugima.
 
 
Uz Massimov stalni bend, kojeg čine Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina) i Aleksandar Ismailovski (klavijature), kao gosti pojavit će se i producent/gitarist Nikša Bratoš, po crno-bijelim tipkama prebirat će Predrag Martinjak, a gost na saksofonu je Igor Geržina.
 
Kao predgrupa nastupit će zagrebačka Gretta, o kojoj je Massimo rekao sljedeće: "Volim dati mladim ljudima priliku da sviraju pred velikim auditorijem. Oni su doduše već objavili treći album, ali sad je došlo njihovo vrijeme. A imam i poseban razlog zašto sam se odlučio baš za njih, jer me svojim entuzijazmom podsjećaju na mene iz Dorian Gray faze".
 
Index je već podijelio četiri ulaznice, a sada, dan uoči koncerta, dijelimo još toliko ulaznica. Proceduru znate: prvo dvoje koji se jave osvajaju po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti jest poslati mail sa svim svojim podacima i naslovom "Massimo" na index.nagrada@gmail.com i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.
 

Pročitajte više