Netflixova glumica preselila u Hrvatsku pa se razočarala: Ovo je najgora stvar ovdje

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Julie Theis, koja je mnogima poznata iz Netflixovog reality showa The Trust: A Game of Greed, odlučila je napustiti Ameriku i preseliti se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. Svoje je razloge otkrila u videu na TikToku gdje ima više od 500.000 pratitelja.

"Mislit ćete da sam totalno skrenula kad vam ispričam kako sam se preselila u Hrvatsku. Originalni plan je bio da se preselim u Los Angeles. Riješila sam se stana, prodala sav namještaj, kupila novi auto da se mogu vozati u L.A.-ju... Odjednom kao da su stvari krenule nizbrdo", priča.

@julietheis Replying to @Kylie in the 🍉 i really said Plot Twist #Livingabroad #travelabroad #croatia #dubrovnik ♬ original sound - Julie Theis

"Stvorila mi se neka tjeskoba oko odlaska u L.A. Odlučila sam meditirati i bilo je jasno da mi je svemir rekao da ne idem u L.A. OK, neću ići, ali što da radim kad sam upravo prodala sve što imam? Svemir mi je rekao da se preselim u Hrvatsku", opisala je.

Otkrila što joj se nije svidjelo u Hrvatskoj

U drugom je videu pokazala svoj novi stan u Dubrovniku, a zatim je pratiteljima snimila i kako izgleda kupovina namirnica. "Cijene su slične kao u Americi kad je riječ o restoranima, ali išla sam na neka skuplja mjesta. U dućanima je sve jeftinije", ispričala je.

Zatim je otkrila što najviše mrzi u Europi. "Volim Hrvatsku, ali, dajte, ljudi, morate prestati pušiti. Kosa mi miriše kao pepeljara. Da ne govorim o odjeći. U Americi nije dozvoljeno pušiti ni na javnim mjestima jer je pušenje loše i za druge ljude oko vas", požalila se.

@julietheis I love almost everything besides this… ☹️👎 #Croatia #Livingabroad #travelabroad #traveltiktok #Europe #europeansummer #travelvlog ♬ original sound - Julie Theis

"To je najgora stvar života ovdje", "Mislim da se to ovdje nikad neće promijeniti u klubovima i kafićima", "U svakom je klubu dozvoljeno konzumiranje cigarete. Ako ti smeta, izađi", "Ti si došla u Hrvatsku, nitko neće prestati pušiti zbog tebe", pišu joj pratitelji.

Pročitajte više