Dosta je bilo "snježnih jadikovki": Fotografije snijegom prekrivenih gradova podsjetit će vas na sve ljepote snježnog pokrivača

Foto: AFP

MNOGI će se složiti da na današnji dan nigdje neće biti toliko snijega koliko na Facebooku. Vaši će vam prijatelji nemilice davati do znanja da snijeg pada iako je to jasno svima koji uživaju "blagodati" starog dobrog prozora. Snijeg će tako najviše pogoditi one koji se ionako cijeli dan ne bi micali od monitora.

Čitat ćete tako statuse o snijegu, statuse o tome koliko je snijeg zakon, koliko je grozan, zašto je grozan, zašto gradske službe ne rade svoj posao, koliko je naporno odgrtati snijeg, a tu su i neizbježni statusi o tome koliko su statusi o snijegu glupi i nepotrebni. U svakom slučaju, "snijeg" je riječ dana, a ne smijemo zaboraviti ni činjenicu da "snježni problemi" ovog tipa pogađaju samo one koji pravih problema nemaju.

Međutim, u moru snježnih statusa, snježnih jadikovki i vijesti koje se bave prometnim kolapsom, lako je zaboraviti one ljepše strane snježnog pokrivača. Lako je zaboraviti da su fotografije snijegom prekrivenih gradova, čak i ako ne volite sve probleme koje snijeg u gradovima izaziva, gotovo redovito predivne.

Pripremili smo zato galeriju snijegom prekrivenih gradova, ulica, parkova, zooloških vrtova, vinograda, sela i šuma kako bi se na trenutak prisjetili da nije sve tako crno. Ili u ovom slučaju bijelo. Stoga, uživajte u fotografijama koje su ovog tjedna nastale diljem svijeta i ne zaboravite izaći iz kuće. 
 

Pročitajte više