Jer život nije fotošopiran: Punašne žene objavile fotke u seksi donjem rublju u znak slavlja "stvarne ljepote"

Foto: Facebook/Curvy Girl Lingerie

U ZNAK slavlja "stvarne ljepote" bez magije Photoshopa, žene koje nose veće konfekcijske brojeve fotografiraju se u seksi donjem rublju i fotke objavljuju na Facebook stranici Curvy Girl Lingerie.

Curvy Girl Lingerie je robna marka koja proizvodi donje rublje za punašnije žene, a cilj im je navodno "pokazati kako zapravo izgledaju obične žene". Vlasnica te kalifornijske tvrtke, 45-godišnjakinja Chrystal Bougon, rekla je: "Nikad ne znaš koga možeš potaknuti, kome možeš pomoći, čiji život možeš promijeniti kada punašnije žene vide da nisu jedine na svijetu s celulitom, ožiljcima, obješenim grudima i strijama".

Ona zahtjeva od žena da se fotkaju u seksi odjeći ili donjem rublju, s tim da nikakva kompjuterska obrada ili uljepšavanje fotki ne dolazi u obzir. Otkad je prije tjedan dana pokrenula tu kampanju, na desetke žena objavile su svoje fotke na njihovoj Facebook stranici, piše Daily Mail.

Ispod mnogih je fotografija individualna životna priča amaterskog modela na fotki, a svima je zajednička crta ponos koji osjećaju zbog svog izgleda. Mnoge su priznale da su ih u mlađim danima zadirkivali zbog njihovog izgleda, a jedna je žena rekla kako joj je bivši životni uzor rekao kako "je nijedan muškarac neće voljeti onako kako bi je volio da je mršava".

Iako je većina njih rekla da su svoje tijelo u mladosti mrzile, sada su na njega, kako tvrde, ponosne, a to pokazuju i ovim fotkama u korzetima, čipkastim grudnjacima i gaćicama.

Pročitajte više