Kako je djevojčica promijenila "savršenog" oca: Molio suprugu da pobaci, a sad želi da čitav svijet upozna njegovu bolesnu kćer

Screnshot: YouTube

HEATH WHITE, pilot i agent FBI-ja, čovjek je koji je oduvijek težio savršenstvu, tvrdi njegova supruga Jennifer.

A kad su trudnički testovi pokazali da će njihovo drugo dijete imati Downov sindrom srušio mu se svijet. Tvrdi da je tad "iskusio smrt". Zabrinut što će ljudi koji ga okružuju misliti o njegovom bolesnom djetetu i obitelji udaljio se od supruge i usput pokušavao sve što je bilo u njegovoj moći da je nagovori na pobačaj. Ona je to odbila.

Nakon što se mala Paisley rodila Heath je imao trenutak "prosvjetljenja" kad je shvatio da je ona "baš kao i svako drugo dijete" dok se hihotala jer ju je škakljao. Otad je odlučan u namjeri da svoju kćer predstavi svijetu što je imao priliku napraviti kroz dirljiv dokumentarac i utrke u kojima s njom sudjeluje. U dokumentarcu možete pronaći i dijelove dirljivog pisma koje joj je napisao kad je imala 18 mjeseci objašnjavajući joj čemu ga je naučila, pismo "osobi koja ga nije pročitala, osobi od koje je bježao, a kojoj sad trči ususret": "Ako mogu jednu obitelj, jednu osobu ovime osloboditi krivnje i uputiti da ne napravi grešku koju sam ja skoro napravio, ovo ima smisla", poručio je.

Pročitajte više