Kolinda na Fejsu odbrusila Bauku: Oličiti stan mi nije ispod časti, što god neki mislili o tome

Foto: Facebook

KOLINDA je danas na svom profilu na Facebooku podijelila fotografije na kojima je dokumentirala još jednu svoju nevažnu aktivnost, a to je ličenje stana.

Kako ne bismo nešto shvatili krivo, kraj fotografija na kojima pozira odjevena u prikladni military look i dok se, s postojanom frizurom, vere po ljestvama, predsjednica je napisala:

"Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, 'zasukati rukave' i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome..."

Ovo je vrlo vjerojatno bio odgovor Arsenu Bauku koji je, vezano za pitanje o datumu parlamentarnih izbora, izjavio: "O tome odlučuje ona gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn".

Fotke su razgalile njene obožavatelje koji su je počastili lajkovima i komplimentima. "Ti si naš ponos, naša dika, naša Hrvatica, naša predsjednica. Punooo pozzz od Hrvata iz dijaspore VOLIMO TEEEE", glasi jedan od brojnih komentara.

[󾮗 ZA RAD] KGK - "Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome..."

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Saturday, 1 August 2015

 

Pročitajte više