Komičarka šokira izjavama: Glupi Palestinci zaslužuju smrt

Screenshot: YouTube

JOAN RIVERS zbog svojih se izjava često znala naći na udaru kritike, ali ovo je vjerojatno njezina najšokantnija izjava do sad.

Naime, reporter TMZ-a rekao joj je da je više dvije tisuće Palestinaca ubijeno u konfliktu nakon čega je komičarka, tobože šokirana, rekla: "Oh moj Bože! Recite to ljudima u Hiroshimi".

"Kad objavite rat, objavili ste rad. Započeli su ga. Nećemo sad brojati mrtve. Mrtav si, zaslužio si smrt. Nemojte me tjerati da se osjećam loše zbog toga", rekla je komičarka i nastavila: "Rečeno im je da izađu. Nisu to učinili. Ako ne izađeš, ti si idiot. Barem znamo da su oni koji su poginuli imali nizak IQ".

Pripadnike islamskog pokreta Hamas nazvala je "teroristima" i dodala da su ih "izabrali jako glupi ljudi koji nemaju ni olovku".

Nakon što su pristigle kritike, komičarka je rekla da su njezine izvučene iz konteksta i da je njezina namjera bila naglasiti da je rat pakao za civile koji su žrtva političkih sukoba.

"Mediji su, kao i obično, odlučili citirati samo jedan dio, izvući ga iz konteksta i ne prenijeti što sam točno htjela reći", zaključila je Joan Rivers.

Pročitajte više