Lindsay Lohan i njezini sponzori: Tko su tri bogataša koji posrnuloj zvijezdi rješavaju financijske probleme?

Foto: JLP

LINDSAY LOHAN duguje 300.000 dolara poreza, nagomilavaju joj se sudski troškovi, a njena obiteljska kuća na Long Islandu, vrijedna 1,3 milijuna dolara, uskoro bi joj mogla biti oduzeta.

Ali, prema posljednjim izvješćima, čini se da je Lohan pronašla način da se "iskopa" iz dugova: navodno ima čak tri bogata sponzora koji joj pomažu riješiti financijske probleme.

26-godišnja je glumica, naime, u prošloj godini "pala u naručje" trojice bogatih udvarača: milijardera i plejboja princa Hajija Abdula Azima, vlasnika hotela Vikrama Chatwala i španjolsko-američkog umjetnika Dominga Zapate, prenosi Radar Online.


Oni tvrde da su iz više izvora saznali da je 30-godišnji Azim Lohan platio 100.000 dolara da se pojavi na njegovom novogodišnjem partyju u Londonu te da tamo bude njegova pratnja. On je treći u redu za brunejsku krunu, a po Lindsay i njezinu majku Dinu poslao je privatni avion koji ih je prevezao u Veliku Britaniju te ih smjestio u luksuzni hotel Dorchester. Neimenovani je izvor za britanski Daily Star Sunday izjavio: "Potpuno ga je začarala".

Ali on nije jedini koji je "opčinjen" s Lohan; konkurencija mu je 41-godišnji hotelski mogul Chatwal s kojim je u dobroj zabavi viđana prošlog ljeta u New Yorku. Ipak, od obojice spomenutih "snubitelja" korak dalje otišao je 38-godišnji Zapata koji joj na korištenje ustupa svoje luksuzne apartmane u njujorškom hotelu Bowery i losanđeleškom Chateau Marmontu. Kad je prošlog rujna udarila pješaka na Manhattanu, glumica je vozila njegov Porsche.

Pročitajte više