Mike Tyson: Dok sam bio u zatvoru, jedna službenica je ostala trudna sa mnom



BOKSAČ Mike Tyson tijekom ovog tjedna na ESPN-u je gostovao kako bi komentirao svoju novu biografiju "Mike Tyson: The Undisputed Truth" objavljenu 14. travnja. Na pitanje novinara što je ispustio iz biografije, Tyson je otvoreno priznao: "Da sam spavao sa zatvorskom službenicom i da je ostala trudna, ali nije rodila". Ipak, nije otkrio je li pobacila ili imala spontani pobačaj niti u kojem periodu služenja njegove zatvorske kazne se to dogodilo.

Naime, Tyson je 1992. godine optužen da je silovao 18-godišnju manekenku Desiree Washington. Osuđen je na kaznu od 10 godina, a trebao je uz dobro vladanje provesti šest godina u zatvoru, a četiri godine na uvjetnoj kazni. Naposljetku je odslužio samo tri godine. Zanimljivo je istaknuti i kako je ovaj prvak u boksu do svoje 13. godine bio uhićen čak 38 puta te je već u ranom tinejdžerstvu pokazivao znakove agresije što je rezultiralo prebačajem u školu za dječake.

U svojoj biografiji Tyson je također otkrio kako je uzimao kokain, morfij i marihuanu. "Jednostavno sam volio morfij, ali morao sam ga uzimati u velikim količinama jer ne ostaje dugo u organizmu. Uzimao sam i kokain, marihuanu i Viagru", napisao je.

Trenutačno je u braku s Kiki s kojom ima dvoje djece, a s različitim ženama ima ukupno osmero djece. Tvrdi kako se ne drogira više i živi mirnim obiteljskim životom.

Pročitajte više