Nakon trenera Patriotsa, Njujorčanin osvojio odmor u Hrvatskoj na natječaju HTZ-a za najbolji selfie

Foto: Twitter

DVA HRVATSKA trenera na ovogodišnjem Super Bowlu za Amerikance i svijet pokazali su se kao prilično zanimljiv podatak, a radi se o Billu Belichicku i Peteu Carrollu koji vode momčadi New England Patriotsa i Seattle Seahawksa.
 
Ovaj je podatak došao i do Hrvatske turističke zajednice koja je, kako smo već pisali, na svojem profilu na Facebooku objavila zanimljiv poziv za trenera koji će odnijeti pobjedu: "Pozivamo trenera koji pobjedi na Super Bowlu na odmor u domovinu svojih predaka! Pa Seattle Seahawks & New England Patriots igrajte još žešće!".
 
Vijest je prenio i Forbes koji piše da "HTZ nudi plaćeni odmor u Hrvatsku treneru koji odnese pobjedu" te hvali ovaj potez HTZ-a zbog brze reakcije i iskorištavanje prilike za promociju. 
 
No, uz ovu promo kampanju, Hrvatska turistička zajednica je i na Twitteru pokrenula natječaj za najbolji selfie, a pobjednik osvaja putovanje u, naravno, Hrvatsku. Kampanja se odvijala pod imenom #SuperBowlCroatia, a kandidati su trebali svoj selfie podijeliti s HTZ-om te pogoditi pobjednika na Super Bowlu.
 
Na natječaju je pobijedio Njujorčanin Tony Aiello, a na pobjedničkoj fotografiji pozira s obitelji, dok drži japanke s hrvatskim grbom, spreman za putovanje na sedmodnevni odmor u Hrvatsku, točnije, u Rovinj. 

Pročitajte više