Njegova je priča potresla regiju: Javili su mi da su supruga i sin pronađeni, ali ne i jesu li živi

Foto: Informer/Zoran Sinko

NEDAVNO smo pisali o Slobodanu Nedeljkoviću Džambu, 25-godišnjem heroju iz Obrenovca, čija je priča potresla regiju.

Naime, Nedeljković je u poplavama izgubio suprugu i sina, ali to ga nije spriječilo da danima pokušava spasiti živote svih onih kojima pomoć potrebna.

No, njegova je priča dobila i nastavak. Nedeljković govori da je od policije dobio obavijest da su pronašli njegovu obitelj, ali ne i jesu li ih pronašli žive, piše Telegraf.

"Sinoć sam dobio, za sada još neprovjerenu informaciju da su mi žena i dvogodišnji sin možda ipak živi. Još ih nisam vidio, ni čuo, ali ne gubim nadu. Zvali su me iz neke organizacije i rečeno mi je da su pronađeni i to me je umirilo, ali tek poslije shvatio sam da mi nisu rekli jesu li pronađeni živi", govori Džambo.

Novinari Telegrafa pronašli su Nedeljkovića u jednom od centara za smještaj evakuiranih ljudi od poplava iz Obrenovca. Kako je rekao, dobro se osjeća i zadovoljan je brigom države o njemu, a jedina želja mu je da opet vidi svoju suprugu i zagrli svog sina.

"Dat će Bog da se sve završi dobro, pregurat ćemo i ovo zlo. Sada svaki put kada zazvoni telefon skačem čekajući da čujem ili njihov glas ili da mi jave gdje se nalaze", rekao je Nedeljković.

Podsjetimo, kada su poplave započele, Nedeljković je svoju obitelj odvezao kod rodbine u Veliko polje, nadajući se da će tamo biti na sigurnom. Zbog poplave članovi njegove obitelji popeli su se na krov, a njegov punac vratio se u kuću po deku. No, kada se vratio na krov, njih više nije bilo.

Pročitajte više