Nova ljubav: Roberta Pattinsona osvojila prijateljica Kristen Stewart, unuka Elvisa Presleyja

Foto: Guliver Image/Getty Images

BLISKI prijatelj glumca potvrdio je da je Robert Pattinson u vezi s unukom Elvisa Presleyja, Riley Keough.

27-godišnji je Britanac viđen kako se druži s 24-godišnjom ljepoticom ovog vikenda u Los Angelesu, a neimenovani je izvor za Daily Mail potvrdio da se njih dvoje viđaju, iako je veza još u ranoj fazi: "Njih su dvoje nerazdvojni. Rob obožava to što je ona Elvisova unuka - u njegovim je očima ona pripadnik rock'n'roll kraljevske obitelji".

Podsjetimo, Pattinson je nedavno po drugi put prekinuo vezu s kolegicom Kristen Stewart zbog njezinog navodnog ponovnog javljanja redatelju Rupertu Sandersu s kojim ga je prevarila, a čini se da je ovom novom vezom na pomolu još jedan ljubavni trokut budući da je Riley također glumica, a s Kristen je glumila u filmu "The Runaways" 2010. godine.

Spomenuti je izvor novu Pattinsonovu vezu opisao i kao "kratkotrajnu požudu" više nego kao nešto dugotrajno, iako se oni znaju već neko vrijeme. Usto je dodao: "Riley je Kristenina prijateljica još od snimanja 'The Runaways', ali nedavno su se Rob i Riley počeli više družiti nakon što su se upoznali radeći za Dior i Riley je boravila u Robovom stanu u Los Felizu. Imaju puno toga zajedničkog - oboje vole LA, London, rock i stolni tenis".

Prema izjavama Kristen nije najbolje primila informacije o ovoj novoj romansi: "Kristen ima osjećaj da je bila mentorica Riley na snimanju filma, upoznala ju je s Robom i ohrabrivala da se bavi glumom. Roba su prijatelji obavijestili da je shrvana. Ona je i inače trenutno prilično ranjiva, a do kraja ju je dotuklo kad je čula za Roba i Riley. Poručila mu je da se osjeća iznimno povrijeđeno".

Riley, koja je bila zaručena za glumca Alexa Pettyfera, kći je Lise Marie Presley i Dannyja Keougha.

Pročitajte više