"Ovaj put ostajemo zajedno do kraja": Ponovo se vjenčali - nakon što su 48 godina bili rastavljeni

Screenshot: YouTube

OLLIE INGRAM, koja danas ima 76 godina, udala se za Willsa Holmesa, trenutno 79-godišnjaka, još davne 1955. godine, ali njih su se dvoje nakon deset godina braka odlučili razvesti.

Prije 18 mjeseci naletjeli su jedno na drugo na zabavi i na kraju ostali nerazdvojni puna dva tjedna, piše britanski Express. A proteklog vikenda vjenčali su se po drugi put pred matičarem u hotelu u Staffordshireu. Nakon izgovorenih zavjeta, razmijenili su isto prstenje kao i prvi put, a pred 100-njak okupljenih ušetali su uz zvukove "My First, My Last, My Everything" Barryja Whitea.

Oduševljeni je Wills izjavio: "Nikad nisam mislio da ću oženiti ženu svojih snova dvaput. Izgledala je prekrasno kao i prvi put, a ovaj put znamo da će brak potrajati". A o njihovom ponovnom susretu Ollie je ispričala: "Dogovorili smo se da će ostati tu večer, ali nisam mislila da će to biti u mojem krevetu". On je na to dodao: "Ollie se nije nimalo promijenila. Ovaj put ostajemo zajedno do kraja".

Njih su se dvoje upoznali kad je Ollie imala samo 14, a Wills 17 godina. Vjenčali su se četiri godine kasnije i imali dvoje djece. Sad kažu da su jednostavno bili premladi prvi put kad su stupali u brak.

Ollie se preselila, preudala i imala još četvero djece. Wills se ženio još dvaput nakon nje. Prije novog stupanja u brak oboje su bili udovci.

Pročitajte više