Potrošila je više od milijun funti na plastične operacije, a sad žali što je nitko u tomu nije spriječio

Foto: JLP

OVISNICA o plastičnim operacijama Alicia Douvall potrošila je milijun funti na zahvate kako bi izgledala kao Barbie, ali sad tvrdi da joj je žao što je liječnici nisu zaustavili u tom naumu.

Ova 34-godišnja Britanka povezivana je s brojnim slavnim muškarcima, uključujući Simona Cowella i Mickeyja Rourkea, a dosad je napravila ukupno rekordnih 330 zahvata, prenosi Daily Star.

Osim "standardnijih" varijanti kao što su povećanje grudiju ili facelift Alicia je čak bila na operacijama za skraćivanje rebara i nožnih prstiju te je trenutno "najoperiranija" osoba na svijetu, a čak je tri puta bila na odvikavanju od ove svoje ovisnosti s obzirom da je u jednom periodu života "pod nož" išla jednom tjedno. 

"Na jedne sam konzultacije sa sobom ponijela lutkicu Barbie kako bih im pokazala što točno želim postići. Ali niti jedan od tih liječnika nikad me nije pokušao zaustaviti. Mislim da su samo željeli moj novac. Ne želim svoje ime u Guinnessovoj knjizi rekorda. Ne znam što bi mi bilo gore od toga. To nije nešto čime se ponosim i čime bih se željela hvaliti", izjavila je ova majka dvoje djece i dodala: "Kad bi mi moja 17-godišnja kći Georgia rekla da želi na operaciju, to bi me shrvalo".

Alicia je ispričala i da je živjela na "kruhu i vodi" kako bi mogla platiti operacije te nikad nije bila na putovanju: "Čak sam uvjerila dečke da mi plaćaju operacije", ispričala je.

Pročitajte više