Princ William i Kate Middleton na luksuznom putovanju u čast kraljice, Kate vodi i privatnu frizerku



VEĆINA parova ne može si priuštiti da odu na drugi medeni mjesec sve do mirovine, no, to nije slučaj kod britanske kraljevske obitelji.

Naime, princ William i supruga Kate Middleton samo 18 mjeseci nakon prošlog medenog mjeseca koji su proveli na Sejšelima, kreću u novu avanturu.

Obići će nekoliko zemalja u kojima je prinčeva baka, kraljica Elizabeth II još uvijek suveren. Većinu zemalja koje će posjetiti, kraljica je osobno odabrala, a kako bi sve bilo bez mane, Kate sa sobom vodi i privatnu frizerku. Taj račun platiti će osobno princ Charles, a Kateini kostimi te korištenje unajmljenog privatnog aviona bit će plaćeni iz državne blagajne, što bi značilo da "medeni mjesec" princa i vojvotkinje financiraju porezni obveznici i to sve zbog kraljičinog dijamantnog jubileja koji se proslavlja ove godine.

Osim zemalja kojima je britanska kraljica još uvijek suveren - Tuvalu i Solomonske otoke, posjetit će i Singapur te Maleziju kako bi učvrstili odnose tih vlada s vladom Velike Britanije. Ovom prilikom Kate će održati i prvi službeni govor kao članica kraljevske obitelji.

Par će prvo provesti noć na otoku Tavanipupu koji se nalazi u privatnom vlasništvu, slavnom po svom kristalno čistom moru i prekrasnim bungalovima, a fotografije možete vidjeti i u galeriji. Nakon toga će posjetiti divlje orangutane te će na jedan od otoka otputovati kanuom.

Pročitajte više