Promislite dobro što pišete na Facebooku: Zbog statusa svoje majke, dječak je izgubio mjesto u vrtiću

Screenshot: YouTube

JEDNA mama s Floride je na svom profilu na Facebooku objavila status u kojem se požalila na vrtić koji je pohađao njen sin. "Zašto apsolutno svaki dan pronađem nešto što mi se ne sviđa kod Willove škole. Jesu li moji standardi stvarno toliko visoki ili su ljudi koji tamo rade nesposobni", napisala je Ashley Habat.

Sljedeći dan dobila je obavijest od vrtića, u kojoj je stajalo obrazloženje zašto njihov predškolski program nije više podoban za njenog sina. U obavijesti je također stajalo kako njezin odnos s kršćanskom akademijom Sonshine od prvog dana nije bio dobar: "Iskoristila je društvenu mrežu putem koje je dovela u pitanje integritet i inteligenciju našeg osoblja", stajalo je.

Iako se Habat požalila kako je njen status bio privatan, mnogi su joj sugerirali da nije trebala u njega označiti školu o kojoj je pisala.

"Trebala si dobiti upozorenje prije ovakvih ekstremnih mjera. To bi se očekivalo od jedne tako kršćanski nastrojene škole", glasio je jedan od komentara na Facebooku.

Kršćanska akademija Sonshine na svojim se web stranicama naziva ustanovom koja pruža predškolske i školske akademske programe te životna učenja po uzoru na Isusa Krista, prenosi Huffington Post.

Pročitajte više