Skandal u Švicarskoj: Martina Hingis zajedno s majkom pretukla svog supruga?

Foto: Guliver Image/Getty Images

THIBAULT HUTIN, suprug slavne tenisačice Martine Hingis, tvrdi da su ga ona i njezina majka napale ovog ponedjeljka, piše IBTimes.

Prema njegovim pričama on je bio kod kuće kad su ga bivša najbolja svjetska tenisačica, njezina majka i dečko njezine majke napali, a sve je jako brzo postalo vrlo nasilno: "Usred svađe Martina i njezina majka Melanie Molitor zgrabile su me, istukle i izgrebale", ispričao je za lokalne medije i dodao da se napadu potom pridružio i dugogodišnji dečko Martinine majke Mario Widmer, koji ga je udario u glavu DVD playerom.

Nakon toga oni su prema njegovoj priči otišli, a tad je shvatio da mu nedostaje putovnica i kreditne kartice. Sve je prijavio policiji koja je Hingisinu i njezinu majku prisilila da mu vrate ukradeno.

Hingisin glasnogovornik opovrgnuo je priče o napadu, ustvrdivši da su u pitanju "potpune gluposti".

Ovaj navodni napad samo je posljednji u nizu bizarnih događaja ovog posvađanog para. U srpnju je Hutin, 26-godišnji Francuz koji se bavi jahanjem, za Blick ispričao da je 32-godišnja Hingis "serijska preljubnica". U tom intervjuu tvrdio je da ju je ulovio dok ga je varala, ali da joj je ipak odlučio pružiti novu priliku. Ubrzo nakon toga, ponovo je otkrio da ga vara.

Hingis i Hutin upoznali su se 2010. godine i ubrzo nakon toga vjenčali. Unatoč pričama o njezinom preljubu, Hutin je kazao da je tek iz medija saznao da ga je Hingis odlučila ostaviti.

Pročitajte više