Sretni osvajač Binga preuzeo više od 10 milijuna kuna: Prvo ću otplatiti kredit u "švicarcima"



PROŠLOG je ponedjeljka, 03. rujna, pogođen Bingo 33 u igri TV Bingo.

Dobitni listić uplaćen je 2. rujna u 12:01 u Kaštel Sućurcu na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u ulici Dr. Franje Tuđmana. Uplatni broj dobitne potvrde koji je sretnom igraču donio 10.856.741,99 kn je 70096-00342.

Točno deset dana nakon osvajanja Jackpota u Hrvatsku Lutriju javio se sretni dobitnik i podigao svoj višemilijunski dobitak.

Igrač iz Splita želio je ostati anoniman, ali otkrio je neke zanimljivosti vezane uz svoju igru: "Bingo igram redovito već ne znam koliko godina, svaki tjedan obavezno jedan listić. Uplaćujem ga svaki put na nekom drugom mjestu, ovdje u Kaštel Sućurcu Bingo listić sam kupio tek nekoliko puta. Ali ne idem daleko, sve je to negdje ovdje oko Splita".

"Pa što igraš stalno taj Bingo, daj odigraj kladionicu"

Iako mu je supruga znala reći: "Pa što igraš stalno taj Bingo, daj odigraj kladionicu kao i drugi muškarci", on nije odustajao. "Ponekad odigram i Loto, kladim se kad je u ponudi neka zanimljiva utakmica koju mogu pratiti, ali Bingu sam vjeran bez obzira na kritike moje supruge, koja, kao uostalom i sam, još uvijek ne može vjerovati kakva nas je sreća pogodila", objasnio je.

Na pitanje što će prvo s osvojenim novcem i kako ga planira potrošiti spremno je odgovorio: "Prvo ću vratiti kredit u 'švicarcima' jer mi je to sad već postao ogroman teret u životu... A dalje, ne znam, još uvijek nisam svjestan koliko je to u stvari novaca. Imam osjećaj kao da sam sad došao pred neki zid, potpuno bijeli, još ne znam ni sam. Nisam vjerovao da mogu osvojiti tolike novce, osvojio bih 'peticu', nadao se većem dobitku, ali nisam očekivao da ću osvojiti toliki iznos".

Iznenađen, zbunjen i oduševljen

"Razmišljam o maloj pauzi od igranja Binga, jer što bi bilo da opet dobijem Bingo ili Superbingo, ne smijem niti pomisliti", uz smijeh je ispričao dobitnik, koji je djelovao iskreno iznenađen, oduševljen i zbunjen ovom ogromnom srećom koja ga je odjednom snašla.

Pročitajte više