Tamara Ecclestone ne zna što je tost

Foto: Instagram

VEĆ NEKO vrijeme svijet se nije zabavljao blesavim izjavama starleta i bogatih nasljednica, ali tu je Tamara Ecclestone da riješi tu groznu nepravdu.

Naime, kasnije ovog mjeseca emitirat će se dokumentarac "Seven Days With... Tamara and Jay" unutar kojeg ćete moći dobiti uvid u luksuzni život nasljednice bogatstva Bernieja Ecclestonea, a britanski mediji ove su nedjelje prenijeli (pretpostavit ćemo) najzabavniji dio.

U njemu se Tamaru može vidjeti kako u skupocjenoj kuhinji priprema sendvič za svojeg supruga Jaya te je se može čuti kako govori: "Tajna za Jayev sendvič sa slaninom je tamni umak, voli da je slanina dobro pečena i tost tostiran. Je l' se to zove kruh ili tost kad nije tostiran?".

Zgroženi suprug odgovara joj "Kruh", a ona nastavlja: "A je li to tost i kad nije tostiran?". "S ovim se ja moram nositi svaki dan", zaključio je Jay, ali Tamara se nije dala: "Tost nije kruh. Kruh je cijela štruca i nije narezan. Ovo je očito tost, to je drukčije. Kruh je kao ono što dobijete u košarici za kruh u restoranu". "Draga, molim te prestani", kazao joj je na to suprug, a 30-godišnja bogatašica odgovorila: "To je legitimno pitanje". "Oh Bože, pitaš li me stvarno zove li se tost koji nije tostiran još uvijek tost?", pitao ju je na kraju Jay.

 

Pročitajte više