Tko ne bi volio biti plaćen da prigrli stil bogatih? Ovaj pravi posao iz snova omogućava život u luksuzu

Foto: Instagram

U POSLJEDNJE vrijeme medije su preplavili "poslovi iz snova" ili "najbolji poslovi na svijetu", a nakon savršenog posla za avanturiste i savršenog posla za lijenčine, sad stiže i savršeni posao za sve koji vole uživanje i luksuz. Dakle, za sve ljude općenito.

Naime, jednom će sretniku biti plaćeno da isprobava neke od najboljih proizvoda i usluga na tržištu i to zahvaljujući tvrtki VeryFirstTo. Oni trenutno imaju raspisan natječaj, na koji se može prijaviti još danas, za tri mjeseca "stažiranja", unutar kojih će najuspješniji kandidat večerati u ekskluzivnim restoranima, odijevati se po posljednjoj modi i testirati luksuzne automobile.

"I dok se ovo čini kao najugodniji posao na svijetu, također je i jako bitna pozicija. Naši korisnici oslanjaju se na nas da im otkrijemo najnovije luksuzne proizvode i iskustva te smo odlučni u pronalaženju iznimno pronicljivog pojedinca koji će biti prvi koji će ih iskušati. Primamo prijave, ali u obzir uzimamo samo one koji znaju raspoznati zvuk motora Lexusa od zvuka motora Bentleyja ili razliku između kašmira i vune od alapakine dlake", kazao je osnivač VeryFirstToa Marcel Knobil.

Nažalost, prijaviti se mogu samo Britanci, piše Huffington Post.
 

Pročitajte više