Gdje sve nastupa Baby Lasagna ove godine?

Foto: EPA

Nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu, čime je postigao povijesni uspjeh za Hrvatsku, Baby Lasagni smiješe se nastupi u Hrvatskoj, ali i izvan nje.

Mladi glazbenik prvi nastup imat će već ovog mjeseca u rodnom Umagu u sklopu Sea Star Festivala, koji se održava od 23. do 26. svibnja, a pridružit će mu se i eurovizijska senzacija, predstavnica Italije na ovogodišnjem Eurosongu Angelina Mango.

Sljedeći nastup imat će 8. lipnja u Zagrebu na glazbeno-scenskom događaju Eurosong - najveći hitovi, koji će se održati u Boćarskom domu. Uz Baby Lasagnu, nastupaju i prošlogodišnja predstavnica Norveške na Eurosongu Alessandra Mele, dvostruka azerbajdžanska predstavnica Efendi i danska pobjednica Eurosonga 2013. Emmelie de Forest.

Prvi samostalni koncert

Baby Lasagna potvrdio je i nastup na Melodijama Jadrana, koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu, a tamo će udružiti snage s natjecateljem Superstara Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom.

Zatim ga čeka nastup na svjetski poznatom festivalu EXIT, koji se održava u Novom Sadu, te je prvi regionalni headliner na festivalu nakon Konstrakte 2022. godine. Nakon toga nastupit će na 37. Danima piva u Karlovcu, gdje bi trebao stati pred publiku 1. rujna. 

Posljednji nastup mogao bi mu biti i najdraži jer ga na zagrebačkoj Šalati 12. rujna čeka prvi samostalni koncert. "Jedva čekam da se vidimo i zatancamo! Meow", napisao je na društvenim mrežama Baby Lasagna, koji je za iduću godinu najavio nove pjesme i nastupe po Europi.

Pročitajte više