Top 10 najčudnijih pitanja o seksu koje možete pronaći na Yahoo! Answers

KAD BI vas netko pitao ima li masturbacija posljedica za nekoga tko želi postati nogometaš ili koliki postotak žena koristi seks kao oružje, vjerojatno biste ga čudno pogledali ili se barem dobro nasmijali njegovim neobičnim šalama. No, postoje i oni ljudi koji o seksu znaju vrlo malo pa su skloni postavljanju ovakvih i sličnih pitanja. Naravno, ne treba isključiti ni to da su neka od njih vjerojatno postavljena u šali.

Upravo iz tog razloga, portal Buzzfeed sastavio je popis najčudnijih pitanja o seksu koji su postavljeni na stranici Yahoo! Answers.

Kako se zove seks s biljkama?

"Znam da se seks sa životinjama naziva bestijalnošću, no ne znam kako se zove seks s biljkama? Također, ako itko zna, zanima me i kako se naziva seks s mrtvim biljkama?"

Može li se gljivična infekcija dobiti od lizanja gljivične infekcije?

"Svjestan sam koliko ovo pitanje grozno zvuči, ali imao sam gljivičnu infekciju u pupku i jednog sam se jutra probudio i ugledao svoju mačku kako mi liže pupak. Uglavnom, ono što me zanimalo je hoće li sad mačka imati gljivičnu infekciju u ustima? I prema kojim ću to nuspojavama prepoznati?"


Filmski seks

"Pozdrav, zanima me moraju li se glumci i glumice u filmovima stvarno poseksati kad snimaju scene seksa ili je to ipak lažno? To me oduvijek zanimalo, jer mi djeluje prilično stvarno."

Koliko vrsta seksa postoji?

"Ne mislim na čudne stvari poput seksa sa staricama ili transvestitima. Mislim više na ono seks pomirenja, seks prekida, ljuti seks....Samo me zanima koliko ih uopće ima?"

Zašto su AIDS i HIV tako veliki problem?

"Imam test iz zemljopisa pa me zanima."



Koliki postotak žena seks koristi kao oružje?


"Ja se ne seksam sa ženama pa ne znam odgovor na ovo pitanje, ali žena sam i ne koristim seks kao oružje. Muškarci tvrde da žene to rade pa me zanima je li to doista istina?"

Kako ga potpuno izludjeti i napaliti?

"Sutra mi u posjetu dolazi muški prijatelj s kojim želim nešto više. Zanima me kako da ga zbilja napalim? Trebam li ja napraviti prvi korak, npr.skinuti se?

Koje su posljedice pretjerane masturbacije?

"Osim toga, zanima me i smanjuje li se pretjeranom masturbacijom penis? Razlog zbog kojeg pitam je članak u kojem sam čitao da pretjerana masturbacija uzrokuje umor i bol u donjem dijelu leđa. Jedna web stranica čak tvrdi da se i penis može smanjiti. Ja sam tinejdžer i to me počelo zabrinjavati. Htio bih znati je li to istina ili laž. Molim vas za pomoć."

Ima li masturbacija posljedice za nekog tko bi u budućnosti htio postati nogometaš?

"Bok. Imam 15 godina i protekle dvije masturbiram svakog dana, ponekad čak i dvaput dnevno. Oduvijek sam htio prestati, ali to je jednostavno jače od mene. Inače sam vrlo dobar nogometaš i želim se nastaviti baviti time u životu. No, imam osjećaj da će me masturbacija sputavati. Što da radim?

Koje su prednosti i nedostaci incesta?

Pročitajte više