U potrazi za ljubavlju: On vam je spreman platiti ako mu nađete "mršavu djevojku koja nije promiskuitetna drolja"

Screenshot: Sleepless In Austin/Huffington Post, Culture Map

JEDAN je muškarac iz Teksasa odlučio pronaći ljubav te se pritom ne libi platiti određenu količinu novca kako bi dobio točno ono što želi.

On je stoga napravio stranicu Sleepless In Austin (s jasnom aluzijom na slavni film iz 1993. godine), kako bi svoje želje objasnio svijetu. Tako smo saznali da stiže iz Austina, ima 39 godina i po horoskopu je djevica i platit će onome tko mu nađe djevojku 1500 dolara za njegov trud.

Naravno, to ne može biti bilo kakva djevojka, ona mora biti "kvalitetna", a to u ovom slučaju znači mršava: "Imam 39 godina, visok sam 182 cm i težak 88 kilograma. Tražim djevojku koja je mršava ili atletske građe. Ne smije imati više od 60 kilograma. Bjelkinja, latina ili europskog podrijetla, od 21 do 40 godina", stoji na stranici.



Osim toga, bitna je i prošlost potencijalne djevojke: "Neću izlaziti s curama koje su iskusile menage a trois ili imale velik broj seksualnih partnera. Ne želim promiskuitetnu drolju, želim normalnu, pristojnu djevojku dobra srca".

I za kraj, ne bi vas trebalo iznenaditi što ovaj izbirljivi zavodnik poručuje sljedeće: "Neću izlaziti s crnkinjom. Ne zanima me niti ako izgleda kao Halle Berry. Mislim da se crnci i bijelci ne bi trebali miješati i imati djecu. Ali mislim da to mogu bijelci i hispanosi. Ali ne i crnci. NIKAD, ali baš NIKAD ne bih izlazio s djevojkom da saznam da je ona imala spolni odnos s crncem".

Iako ovo sve skupa zvuči kao da se netko pokušao našaliti, Culture Map piše da je u pitanju fotograf iz Austina Larry Busby, a otkad su o njemu pisali američki mediji, stranici se ne može pristupiti. Nije poznato je li je netko hakirao ili se Larry sam predomislio i odlučio pronaći djevojku na drukčiji način.

Pročitajte više