"A zato je ona bila razmazana oko usta": BB Antonija i Horvat ljubili se ispod pokrivača?

JUTROS je na otpadu Big Brother kuće vladala radna atmosfera. Nemeš, Soraja i Horvat su usput pričali o različitim temama, a na listi se našla i Antonija. Soraja je prepričavala Nemešu što se dogodilo između Antonije i Horija. Uvjerena je da su se Antonija i Hori ljubili ispod pokrivača, a Nemeš je to komentirao riječima: "A zato je ona bila razmazana oko usta, da, da". Horvat je isprva šutio, potom je to negirao, a na kraju je jednostavno okrenuo priču na drugu temu.

Nemeš bi najradije prebio Brandona

Tema broj dva na otpadu je Brandon. Nemeš i Horvat smatraju kako je on definitivno zaljubljen u Lestera. To više i ne dovode u pitanje već polemiziraju o tome je li se zaljubio van kuće ili tek nakon što je ušao. Nakon rezimiranja njegovog ponašanja po ulasku u kuću, zaključili su da je to ipak bilo ranije. Nemeš kazao i kako smatra da su Brandona prijatelji zlostavljali dok je bio mali te se zato sad tako ponaša. "Prolupao je on. Međutim, to ga ne opravdava, da smo vani i da mi se tako ponaša, ja bih ga prebio", kaže Nemeš. Hori je samo potvrdno klimnuo glavom na to.

Svađa za "dobro jutro"


Jutros su se odmah nakon buđenja na otpadu posvađali Brandon i Duško. Brandon je pio kavu, a Dule je za to vrijeme čistio oko busa i pjevao tiho, sam za sebe. To je Brandonu dalo povoda da počne vikati na Duleta. Rekao mu je da zašuti, da ga ne može slušati i da želi biti sam. Dule mu je zbunjeno odgovorio da on pjeva sam za sebe i da mu to ne može nitko zabraniti. Raspravu je prekinula Soraja pitanjem hoće li tko doručkovati. Nakon toga je Big Brother današnje sluge diktatora, nominirane stanare Brandona, Marijanu, Bojanu i Duleta, pozvao u glavnu kuću. Dok su Bojana i Dule spremali doručak, Brandon je trebao probuditi Nirmala, Nikolu i Lestera. Međutim, diktatori se nisu dali te je i on prilegao malo pored njih.

Lester Brandona nije mogao nominirati jer bi Brandon "dao ruku" za njega

Nakon jučerašnjih nominacija BB ukućani komentirali su kakve su im šanse za ostanak u kući. Nikola misli da će ispasti Bojana ili Brandon, a za Horvata misli da je favorit za pobjedu. Nirmal se ne slaže s njim. On misli da je Duško favorit broj jedan za pobjedu. Lester se nadovezao na tu temu i kazao kako bi Brandon "dao ruku" za njega te ga nije mogao nominirati, a za Saru kaže da mu je dala podršku u bitnom trenutku, kad je tjedni zadatak bio EU. Marijana je komentirala kako njoj nominacije i ne padaju teško, jer ona točno zna koga nominirati.

Pročitajte više