Adriana Lima: Još uvijek nisam zadovoljna izgledom svoga tijela

SEKSI Adriana Lima ovih je dana snimila prvi editorijal za Victoria's Secret nakon trudnoće i poroda. Nakon snimanja je zanosna brazilska ljepotica izjavila nešto što zvuči nevjerojatno: "Još uvijek nisam zadovoljna izgledom svoga tijela, ali puno vježbam i ubrzo ću ga dovesti u formu". Što bi točno na svom tijelu trebala "popraviti", Lima, za koju mnogi kažu da "izgleda bolje no ikad", nije otkrila.

Lima se, podsjetimo, s godišnjom zaradom od 7,5 milijuna dolara nalazi na četvrtom mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih manekenki. Od svijeta mode ju je nakratko udaljila trudnoća. Nedavno je Lima kazala kako joj se nije bilo teško riješiti suvišnih kilograma dobivenih tijekom trudnoće. "Bilo mi je lako skinuti kilograme. Vježbala sam svaki dan, a u teretanu sam često išla i po dva puta dnevno. Treninzi su trajali između jednog i dva sata, tijekom kojih sam vježbala boks, preskakala konopac i imala intenzivne kardio-treninge", pohvalila se Adriana koju je u New Yorku trenirao bivši profesionalni boksač, suvlasnik fitness centra u kojem je vježbala. Upravo zahvaljujući boksu, Lima je počela uživati u vježbanju. Da bi što prije vratila savršenu liniju, tri tjedna je bila na dijeti tijekom koje se morala odreći hrane bogate ugljikohidratima.

Kći Valentinu je, podsjetimo, rodila u studenom prošle godine. "Najbolji posao na svijetu za mene je biti mama. Nikad nisam ni pomislila da mogu toliko voljeti i uvijek sam se pitala postoji li zaista bezuvjetna ljubav. Sada znam da postoji jer sam je osjetila", navela je nedavno Lima. Brazilska ljepotica često ističe kako obožava provoditi vrijeme sa svojom kćeri: "Svakog dana otkrijem ponešto o njoj. Uživam gledajući je iz dana u dan i uvijek žurim kući da bih je što prije vidjela. Nikad ranije nisam nigdje žurila, pa tako ni kući, ali ovo sada je stvarno sjajno". Valentinine prve fotografije objavila je upravo ponosna mama Adriana Lima, nedavno, na svojoj službenoj stranici.

Pročitajte više