Adriana Lima ljepotom oduzima dah u šetnji hvarskom rivom

MEĐU brojnim poznatim gostima koji ovih dana šeću Hvarom našla se i atraktivna Brazilka Adriana Lima, jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu koja, prema vlastitom priznanju, sljedećih nekoliko godina "ne može maknuti od obaveza". Ipak, ljepotica je ugrabila nekoliko slobodnih dana te se s dečkom, srpskim košarkašem Markom Jarićem, uputila na jadransku obalu gdje će ostati tek nekoliko dana, nakon čega ih očekuje povratak u SAD.

Adriana Lima i Marko Jarić u vezi su nekoliko mjeseci, a za njezin 27. rođendan, 13. lipnja ove godine košarkaš Minnesota Timberwolvesa ju je zaprosio, no pred medijima nisu precizirali kad će stati pred oltar. Poznatom ljubavnom paru, piše Slobodna Dalmacija, na Hvaru ne smetaju znatiželjni pogledi i bljeskalice fotoaparata, jer su na takav tretman već naviknuli u SAD-u, gdje ih danonoćno proganjaju paparazzi u potrazi za atraktivnim fotografijama.

Poznata ljepotica odnedavno se može pohvaliti novim rekordom - u reklami u kojoj je predstavljala donje rublje Victoria's Secret, a koja je emitirana u finalu ovogodišnjeg SuperBowla, vidjelo ju je čak 103,7 milijuna gledatelja. Osim zahvaljujući reklami, ove je godine na naslovnicama završila i zbog izjave u stilu Britney Spears - medijima je otkrila kako u njezinom slučaju seks prije braka ne dolazi u obzir. "Seks je predviđen za poslije vjenčanja. Muškarci moraju poštovati moj izbor. Ako to ne poštuju, nemamo što raditi zajedno", spremno je otkrila medijima pričajući o odnosu s dečkom Markom Jarićem.

M.A.

Pročitajte više