Anđa Marić o šuškanjima da je opet s bivšim: "Nisam glupa"

Foto: Instagram

ANĐA MARIĆ iskreno je za IN magazin progovorila o bolesti i odnosu s bivšim suprugom Primožem Dolničarem.

Anđa se s multiplom sklerozom bori već šest godina, a u posljednje četiri godine uspjela je stupanj invaliditeta smanjiti sa sedam na tri.

''Moram vas ispraviti, ja se ne borim, ja konstantno pobjeđujem i isto tako sam pobijedila i ovo stanje i tako rapidno sam sve bolje i bolje. Evo, i sami ste mi rekli kako bolje izgledam u licu, nisam više ispijena, tako da ovo je trenutno jedna faza do potpune pobjede'', rekla je Anđa.

"Ja sam trebala po prognozama biti najkasnije u kolicima do 2014., a ja sam zapravo sve bolje i bolje, tako da jessss", zaključila je sa smiješkom. Otkrila je nešto i o metodama pomoću kojih se liječi.

''Naporan je to rad. Jutros sam u pola četiri meditirala sat vremena zato što je tada visok melatonin i veći je efekt meditacije'', rekla je.

Anđa je dugo godina vodila bitku za skrbništvo nad sinom Gašperom koji danas živi s ocem Primožem u Ljubljani. Odnos s bivšim suprugom Anđa je uspjela popraviti te su sada toliko bliski da se počelo šuškati kako su ponovno zajedno.

''Znate što je definicija gluposti? Kad dva puta ideš napraviti istu stvar i očekuješ drukčiji rezultat. Ja nisam glupa, Primožu zaista želim sve najbolje i u dobrim smo odnosima, sada se konačno ponašamo kao dvoje roditelja koji imaju jedino fokus na dobrobiti svoga sina i to je fenomenalno, tako da ne, neću ponavljati stare greške'', rekla je Anđa.

Pročitajte više