Anita Dujić o požaru na Čiovu: Boli me srce kad dođem i vidim što je učinjeno...

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka Anita Dujić Broadfoot na Instagramu se oglasila o požaru na Čiovu. Objavila je fotografije požara i napisala da je uzrok ovakvih tragedija uvijek ljudski faktor.

U komentarima joj se javio voditelj Frano Ridjan.

"Kada sam ja bio mali i živio kod starog groblja, Čiovo je bio predivan otok koji je nagrđivalo jedino brodogradilište smješteno na ljepšem rtu od Bola. Sad je taj otok devastiran urbicidom neviđenog razmjera, a požar će omogućiti daljnju izgradnju i super zaradu u 3 ljetna mjeseca. Kazne su male jer krivac radi za nečiji interes. Loše će to završiti, pogotovo za našu djecu", napisao je.

"Takva su i moja sjećanja. Da mi nisu roditelji tu, ne bih nikad ljetovala na Čiovu. Svaki put kad dođem me boli srce kad vidim što je učinjeno", nadovezala se Anita koja je zahvalila i vatrogascima. 

"S prvim danjim svjetlom, evo i njih", napisala je.

Podsjećamo, strašan požar jučer popodne zahvatio je Čiovo. Vatrogasci su ga uspjeli okružiti te okrenuti u suprotnom smjeru od kuća i spustiti prema moru. Cijelo popodne svim raspoloživim zemaljskim snagama pomagala su tri kanadera i tri Air Tractora, a kroz noć na terenu je bilo 145 vatrogasaca s više desetaka vatrogasnih vozila.

>>Objavljeno kako je došlo do velikog požara na Čiovu

Pročitajte više