Ante Simonu potjerao s Farme i pjeva: Tanja, dođi, guzio bih te na slami!

NISU ni 24 sata prošla otkako su ušli na Farmu, a Simona i Ante Gotovac obilježili su dan razmiricama. Posljednja u nizu je svađa zbog koje Simona želi napustiti Farmu jer joj dosta njegovih prijetnji. Kad je Ante rekao Simoni: "Sa mnom imaš dobitak na lotu na svaki način", ona mu je uzvratila: "Imam ja jebeni dobitak!". Zatim mu je predbacila da je trenutak ranije čula iz vrta kako Tanji Jovanović pjeva: "Tanja dođi, guzio bih te na slami!" Ante je počeo prijetiti da će si život zeznuti jer s njim ima sve.

U žiži rasprave našla se i Marina Perazić s kojom je Simona pripremala povrće za ručak te je pokušala ublažiti situaciju. Ne obazirući se previše na Marinu, Ante je Simoni rekao da joj je Farma prilika da se malo sredi. Predbacio joj je da, dok joj on radi hitove za pjesme, ona radi hitove za naslovnice. Svoj je udio u svađi završio rečenicom: "Ajd', bježi doma!".

Marina Perazić i Petra Maroja smirivale Simonu

Uzrujanu Simonu tješila je Marina Perazić. Pridružila im se Petra Maroja i poslušala što se dogodilo. Simona im je rekla da će zatražiti od prve dualistice Marije da je izabere za drugog dualistu, no djevojke su je odgovorile od te nakane. Simona je u razgovoru s farmericama dala naslutiti da je neugodan razgovor među supružnicima njihova svakodnevna rutina. No, nastavila se curama jadati o problemima u braku, ističući Antino slabo održavanje osobne higijene kao najveći problem. Perazić joj je odmah dala svoje viđenje stvari: "To je dinamika vaše veze. Bilo bi vam dosadno kada se ne biste svađali. A kada biste se prestali svađati, vi biste prestali biti zajedno."

H.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više