Baka Prase bjesni: "Evo dokaza da me YouTube sabotira, neki kreten tamo me mrzi"

Screenshot: YouTube

"NAJVEĆA drama dosad - YouTube mi gasi kanal", naslov je posljednjeg videa Bake Praseta u kojem najpoznatiji balkanski youtuber tvrdi da ga netko s te platforme "sabotira". 

"Došao sam do dokaza da YouTube mene sabotira. YouTube ima neke zaposlene svoje koji rade, i vjerojatno su zaposlili neke ljude s Balkana da provjeravaju klipove jer ti imaš opciju kao youtuber da zatražiš ljudsku provjeru kad ti video dobije žutu monetizaciju. Znači neki zaposleni u YouTubeu mora pregledati moj video da vidi je li prikladan za monetizaciju", objasnio je Prase.

"Ja sam se šokirao kad sam vidio zbog čega moji videi nisu monetizirani. Isključena je monetizacija zbog gluposti", ljuti se Prase u snimci. 

"YouTube, ako gledaš ovo, vaš taj radnik je apsolutni debil. To je neki kreten koji mene ne voli, koji mene mrzi i koji je odlučio sabotirati kanal, kvariti mi rejting kanala. I samim tim kad mi pokvari rejting kanala, YouTube gore me automatski kenja, userava me jer me neće više ni provjeravati. Ne žele me ni provjeravati jer vide da mi ništa nije monetizirano, misle: 'Vidi ga ovaj je kreten'", tvrdi Prase.

"Netko me mrzi, lik me mrzi dvjesto na sat. Ja živim od kikirikija s YouTubea. Da me ne razumijete pogrešno, zarađujem ja od drugih stvari. Ali od YouTubea, za mojih 40 milijuna pratitelja, dobivam kikiriki", ljuti se srpski youtuber.

"Molim te, brate, smiri se", moli "radnika" s YouTubea u kojem je pronašao razlog svojih problema.

"Netko me hoće srušiti, ali ja se ne dam", zaključio je youtuber koji je nedavno dobio kaznenu prijavu zbog odnosa s maloljetnicama.

Pročitajte više